Räätälöidyt paketit ryhmille

Etsitkö aktiviteettia ryhmällesi. Jotain hauskaa, jotain yhteishenkeä nostattavaa?  Meidän kauttamme voit räätälöidä erilaisia paketteja järvellä tai maissa, myös talvella järven ollessa jäässä. Ruokailut järjestämme toiveiden mukaan yhteiskumppaneidemme kautta.

Tutustu alla oleviin aktiviteetteihin ja valitse niistä mieleisesi tai ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ohjelma ryhmällesi.

Risteilypaketti Saimaalle

Mikä olisikaan parempi ympäristö viettää päivä yhdessä kuin monien mahdollisuuksien Saimaa. Voit valita ryhmällesi  elämyksellisen risteilyn M/S Kuutilla haluamallanne reitillä tai rakentaa paketin sisältäen ruokailun sekä lisäaktiviteetin alla olevista esimerkeistä tai yhteistyökumppaniemme tarjonnasta.

Risteilyhinnasto ja reittiesimerkit

Kuivapuku-uinti

Suosituimpia ryhmäaktiviteettejamme, joka viihdyttää niin kesällä kuin talvellakin. Pieni jääpeite järvessä ei menoa haittaa! Kuivapuku-uinti rentouttaa ja virkistää, mutta myös kirvoittaa yhden jos toisenkin naurunpyrskähdyksen. Vapaamuotoisen kellunnan lisäksi ryhmä pääsee suorittamaan erilaisia tehtäviä vedessä oppaan ohjauksella.

Katso täältä esimerkkipaketti kuivapuku-uinnista

Kipparin-kisa

Vuoden 2018 suosikki! Tämä leikkimielinen aktiviteetti on juuri teille, jotka haluatte kokeilla jotain erilaista. Kisassa mitataan tietämystä, nokkeluutta ja oivallusta, sekä opitaan mahdollisesti uusia taitoja.  Menestyäkseen kisassa joukkueiden on tehtävä yhteistyötä selvitäkseen radasta. Kisa soveltuu kaikille eikä vaadi suuria fyysisiä ponnistuksia. Soveltuu erikokoisille ryhmille 10-100 hlö. Kysy rohkeasti tarjousta ryhmällesi

Elämyksellinen veneretki Vartiosaareen

Järjestämme  Unelma Elämä:n Eeva Ojalehdon kanssa yhteistyössä rauhoittavia retkiä Saimaan eheyttävissä maisemissa. Todellinen pako arjesta ja mainio keino päättää vaikkapa tiukkatahtinen kokouspäivä. Lue lisää retken sisällöstä täältä.