Saimaan Saaristo- ja Veneilypalvelut Oy

Risteilyt ja ohjelmapalvelut Mikkelin seudulla, sinisellä Saimaalla sinulle ja ryhmällesi! Kuljetamme asiakkaamme alueen kohteisiin, kuten Neitvuorelle Anttolaan tai Astuvansalmen kalliomaalauksille Ristiinaan joko tilauksesta tai kaikille avoimina lähtöinä. Meidän kauttamme voit räätälöidä tilausristeilyn ryhmällesi haluamallasi tavalla ja sisällyttää siihen muita palveluita, kuten opastettuja luontoaktiviteetteja ja ruokailuja.

Aluksemme on 12 paikkainen Targa 29, nimeltä M/S Kuutti. Lisäksi tarjoamme erilaisia ohjelmapaketteja virkistys- ja tyhypäiviin, kuten kuivapuku-uintia ryhmille. Kotisatamamme ja tukikohtamme on Anttolanhovi Anttolassa, Mikkelin kaakkoispuolella.

Saimaan siniset sävyt ovat kuin sadusta. Puhdas luonto häikäisee kauneudellaan. Täällä viihtyy ilman sosiaalista mediaakin. Kuin juurilleen tulisi. Ja se vapaus kun raikas järvituuli puhaltaa. Hieno tunne! Muutama kuva on kyllä pakko ottaa…