Saimaan Saaristo- ja Veneilypalvelut Oy

Saimaan siniset sävyt ovat kuin sadusta. Puhdas luonto häikäisee kauneudellaan. Täällä viihtyy ilman sosiaalista mediaakin. Kuin juurilleen tulisi. Ja se vapaus kun raikas järvituuli puhaltaa. Hieno tunne! Muutama kuva on kyllä pakko ottaa…

Saimaan Saaristo ja Veneilypalvelut Oy tarjoaa vesipainotteisia ohjelmapalveluita Saimaalla, Mikkelin seudulla. Kuljetamme asiakkaamme alueen kohteisiin, kuten Neitvuori tai Astuvansalmen kalliomaalaukset joko tilauksesta tai kaikille avoimina lähtöinä. Meidän kauttamme voit räätälöidä tilausristeilyn ryhmällesi haluamallasi tavalla ja sisällyttää siihen muita palveluja kuten ruokailuja.

Aluksemme on 12 paikkainen Targa 29, nimeltä M/S Kuutti. Lisäksi ohjelmapalveluna saatavilla kuivapuku-uintia ryhmille. Kotisatamamme on Anttolanhovi Anttolassa, Mikkelin kaakkoispuolella.