Risteily M/S Kuutilla Astuvansalmen kalliomaalauksille Anttolasta ja Puumalasta

KarttaastuvaRisteily Astuvansalmen kalliomaalauksille Anttolasta

Koe Pohjoismaiden laajimmat ja upeimmat kalliomaalaukset järveltä ja maissa. Siirry ajassa vuosituhansia taaksepäin ja aisti Astuvan historiallinen ympäristö upeine maisemineen. Lähdemme matkaan M/S Kuutilla  Anttolanhovista. Kuljemme läpi hienojen maalaismaisemien kapeiden salmien lävitse Louhivedelle. Pikku pyrähdys suurella järvenselällä ja saavumme historialliseen ja kauniiseen Varkaantaipaleen kanavaan. Ohitamme Kallioniemen ja ajamme läpi kauniin Kirkkotaipaleen kanavan. Lähestymme Astuvansalmea ihaillen Yöveden jylhiä rantoja ja kallioita. Maalauksille saavuttuamme katselemme Astuvan Ukon piirteitä ja maalauksia veneestä käsin, jonka jälkeen rantaudumme ja maalausten tutkiminen maista käsin jatkuu. Paluumatkalla pysähdymme Kallioniemessä noin 30 min (huom. aukioloajat). Voitte nauttia virvokkeita ja tutustua Kallioniemen historialliseen ympäristöön. Tämän jälkeen palaamme Anttolanhoviin. Varaa paikkasi risteilylle täältä.

MISSÄ Anttolanhovi-Astuvansalmi-Kallioniemi-Anttolanhovi
KESTO Noin 3,5-4 tuntia, riippuen pysähdyksistä
TUOTE SAATAVILLA 25.6.-17.8. 2019 tiistaisin ja  torstaisin klo 12.00. Ennakkoilmoittautuminen aina edellisenä päivä klo 18 mennessä puh. 0447051050, nettivarauksena tai Anttolanhoviin puh. 0444301100. Risteily ei toteudu jos ilmoittautumisia ei ole tullut määräaikaan mennessä.
RYHMÄN KOKO Min 6 hlö lähtö toteutuu, max. matkustajamäärä 12 hlö.
HINTA Hinta alkaen 50€/hlö, lapset 30€ (alle 12v.)
HINTA SIS Veneilyliivit, vakuutuksen, kipparin/oppaan palvelut, verot (10%)
HUOMIOITAVAA Hinta ei sisällä mahdollisia yhteyskuljetuksia, juomia tai ruokailua. Ei sovellu liikuntaesteisille. Mahdollista tilata retkieväät mukaan. Kallioniemessä pysähtyminen aukioloaikojen puitteissa.

Risteily Astuvansalmen kalliomaalauksille Sahanlahdesta / Okkolasta / Puumalan satamasta

Koe Pohjoismaiden laajimmat ja upeimmat kalliomaalaukset järveltä ja maissa. Siirry ajassa vuosituhansia taaksepäin ja aisti Astuvan historiallinen ympäristö upeine maisemineen. Tällä reitillä risteilemme läpi idyllisten Saimaan saaristomaisemien Lietvedeltä Suur-Saimaalle ja kohti Yövettä. Lähestymme Astuvansalmea ihaillen Yöveden jylhiä rantoja ja kallioita. Maalauksille saavuttuamme katselemme Astuvan Ukon piirteitä ja maalauksia veneestä käsin, jonka jälkeen rantaudumme ja maalausten tutkiminen maista käsin jatkuu.  Tämän jälkeen palaamme lähtösatamaan.

 

MISSÄ Sahanlahti/Okkola/Puumalan satama, sopimuksen mukaan
KESTO Noin 5 tuntia, riippuen pysähdyksistä
TUOTE SAATAVILLA 15.5-31.9. 2018. Tilauksesta.
RYHMÄN KOKO M/S Kuutin max matkustajamäärä 12 hlö.
HINTA Hinta 950€/retki
HINTA SIS. Veneilyliivit, vakuutuksen, kipparin/oppaan palvelut, välipala Kallioniemessä verot (10%)
HUOMIOITAVAA Hinta ei sisällä mahdollisia yhteyskuljetuksia, juomia tai ruokailua. Ei sovellu liikuntaesteisille. Mahdollista tilata retkieväät mukaan.

SSV Oy varaa oikeuden hinta-, aikataulu- ja reittimuutoksiin.

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT:

SAIMAAN SAARISTO- JA VENEILYPALVELUT OY,   Tel +358 44 705 1050,  harri.kerkela@ssvoy.fi