Risteily Anttolasta M/S Kuutilla Astuvansalmen kalliomaalauksille

KarttaastuvaKoe Pohjoismaiden laajimmat ja upeimmat kalliomaalaukset järveltä ja maissa. Siirry ajassa vuosituhansia taaksepäin ja aisti Astuvan historiallinen ympäristö upeine maisemineen. Lähdemme matkaan Anttolanhovista. Kuljemme läpi hienojen maalaismaisemien kapeiden salmien lävitse Louhivedelle. Pikku pyrähdys suureella järvenselällä ja saavumme historialliseen ja kauniiseen Varkaantaipaleen kanavaan. Ohitamme Kallionimen ja ajamme läpi kauniin Kirkkotaipaleen kanavan. Lähestymme Astuvansalmea ihaillen Yöveden jylhiä rantoja ja kallioita. Maalauksille saavuttuamme katselemme Astuvan Ukon piirteitä ja maalauksia veneestä käsin jonka jälkeen rantaudumme ja maalausten tutkiminen maista käsin jatkuu. Paluumatkalla pysähdymme Kallioniemessä noin 30 min (huom. aukioloajat). Voitte nauttia virvokkeita ja tutustua Kallioniemen historialliseen ympäristöön. Tämän jälkeen palaamme Anttolanhoviin.

MISSÄ Anttolanhovi-Astuvansalmi-Kallioniemi-Anttolanhovi
KESTO Noin 3,5-4 tuntia, riippuen pysähdyksistä
TUOTE SAATAVILLA 1.6.-31.8. 2018 tiistaisin ja  torstaisin klo 12.00. Ennakkoilmoittautuminen aina edellisenä päivä klo 18 mennessä puh. 044-7051050 tai Anttolanhoviin puh. 0207 57 5200. Risteily ei toteudu jos ilmoittautumisia ei ole tullut määräaikaan mennessä.
RYHMÄN KOKO Min 4 hlö lähtö toteutuu, max. matkustajamäärä 12 hlö.
HINTA Hinta alkaen 50€/hlö, lapset 30€ (alle 12v.)
HINTA SIS Veneilyliivit, vakuutuksen, kipparin/oppaan palvelut, verot (10%)
HUOMIOITAVAA Hinta ei sisällä mahdollisia yhteyskuljetuksia, juomia tai ruokailua. Ei sovellu liikuntaesteisille. Mahdollista tilata retkieväät mukaan. Kallioniemessä pysähtyminen aukioloaikojen puitteissa.

SSV Oy varaa oikeuden hinta-, aikataulu- ja reittimuutoksiin.