Ohjelmapalvelut ryhmille

Ohjelmapalvelut eri kokoisille ryhmille tilauksesta Mikkelin alueella. Onko mielessäsi järjestää hauskaa, yhteishenkeä nostattavaa ohjelmaa yrityksesi henkilökunnalle tai kaveriporukalle?  Meidän kauttamme voit räätälöidä erilaisia paketteja järvellä tai maissa, ympäri vuoden. Ruokailut järjestämme toiveiden mukaan yhteiskumppaneidemme kautta.

Tutustu alla oleviin aktiviteetteihin ja valitse niistä mieleisesi tai ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ohjelmapalvelukokonaisuus ryhmällesi.

Kuivapuku-uinti

Suosituimpia ryhmäaktiviteettejamme, joka viihdyttää niin kesällä kuin talvellakin. Pieni jääpeite järvessä ei menoa haittaa! Kuivapuku-uinti rentouttaa ja virkistää, mutta myös kirvoittaa yhden jos toisenkin naurunpyrskähdyksen. Vapaamuotoisen kellunnan lisäksi ryhmä pääsee suorittamaan erilaisia tehtäviä vedessä oppaan ohjauksella.

Katso täältä esimerkkipaketti kuivapuku-uinnista

Kipparin-kisa

Vuoden 2018 suosikki! Tämä leikkimielinen aktiviteetti on juuri teille, jotka haluatte kokeilla jotain erilaista. Kisassa mitataan tietämystä, nokkeluutta ja oivallusta, sekä opitaan mahdollisesti uusia taitoja.  Menestyäkseen kisassa joukkueiden on tehtävä yhteistyötä selvitäkseen radasta. Kisa soveltuu kaikille eikä vaadi suuria fyysisiä ponnistuksia. Soveltuu erikokoisille ryhmille 10-100 hlö. Kysy rohkeasti tarjousta ryhmällesi

Elämyksellinen veneretki Vartiosaareen

Järjestämme  Unelma Elämä:n Eeva Ojalehdon kanssa yhteistyössä rauhoittavia retkiä Saimaan eheyttävissä maisemissa. Todellinen pako arjesta ja mainio keino päättää vaikkapa tiukkatahtinen kokouspäivä. Lue lisää retken sisällöstä täältä.