Kipparin kisa

Legenda kertoo pelottavasta merirosvojoukkiosta, joka pitää rantojen asukkaita pelon vallassa Saimaalla ja erityisesti Luonterin alueella. Joukkio kiertää veneillään ryöstämässä vilja-aitoista viljat ja liha-aitoista lihat ja samalla lähtee mukaan kaikki muukin myytäväksi kelpaava. Saaliinsa joukkio piilottaa erääseen saareen Luonterilla ja varaston täytyttyä vie tavarat myytäväksi eteenpäin.
Teidät on valittu kisaan, jonka voittaja pääsee puolustamaan sankarien tavoin rantojen asukkaita ja heidän omaisuuttaan. Kisa on armoton taisto nokkeluudessa, päättelyssä, järjestelykyvyssä, nopeudessa sekä ennen kaikkea tiimityöskentelytaidoissa. Kisassa mitataan merimiestaitoja, Saimaa-tietoutta sekä muita tietoja ja taitoja, joita tarvitaan Saimaalla ja luonnossa liikkumisessa ja selviämisessä merirosvoja nokkelammin.
Kipparin kisa koostuu erilaisista tiimi-tehtävistä, rastirata-tyyppisesti. Rasteja voidaan muokata olosuhteiden ja ryhmän koon mukaan. Rastiradalla on mm. heittorasti, tekstiviesti-rasti, solmurata, taktiikka-rata (”mantereelta mantereelle”), köydet sekaisin-pujottelu ym. Talvella rastit suhteutetaan olosuhteisiin. Rastit eivät vaadi suuria fyysisiä ponnistuksia, pientä liikettä kylläkin.

MISSÄ Kisa toteutetaan ulkona / sisällä toimintaan soveltuvissa tiloissa esim. liikuntasali.
KESTO Noin 1h
TUOTE SAATAVILLA Ympäri vuoden / pakkasraja -10
RYHMÄN KOKO 10-100 hlö
HINTA Kysy tarjous ryhmällesi
HINTA SIS. Opastuksen ja ohjauksen
HUOMIOITAVAA Kisa ei edellytä erityistä suojavarustusta, ulkoiluun ja liikkumiseen sopiva säänmukainen vaatetus.

VARAUKSET JA TIEDUSTELUT:

SAIMAAN SAARISTO- JA VENEILYPALVELUT OY,   Tel +358 44 705 1050,  harri.kerkela@ssvoy.fi