Yrityksestä

Yrityksemme on perustettu vuonna 2011. Toimintamme käynnistämistä helpotti selkeä tarve tuotteillemme ja palveluillemme. Pienenä ja joustavana yrityksenä olemme saaneet hyvän jalansijan alueemme asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden keskuudessa. Hyvällä alueen tuntemuksella, ennakkoluulottomalla asenteella ja joustavalla ammattitaitoisella palvelulla olemme valloittaneet monet sydämet mm. Kiinasta, Japanista, useasta Euroopan maasta sekä toki Suomesta. Ikimuistoiset kokemukset asiakkaalle kauniilta Saimaalta ovat meille tärkeitä. Teemme parhaamme onnistuaksemme tarjoamaan niitä.

Veneemme M/S Kuutti soveltuu hyvin pienelle ryhmälle, koko perheelle tai yrityksen ryhmälle max. 12 hlö. Veneessä on tilaa ulkona kannella mutta myös sisällä mahtuu hyvin matkustamaan sateen yllättäessä. Matkata voimme rauhallisesti lipuen halki kapeiden salmien tai liitää reippaalla vauhdilla aaltojen päällä suurilla järvenselillä.

Toiminta-alueemme on käytännössä koko Saimaa, mutta pääasiallisesti toimimme Mikkelin seudulla. Euroopan neljänneksi suurimman makeavesijärven tunnetuksi tekeminen ja esitteleminen ovat meille kunnia-asia johon panostamme. Etsimme ja keräämme jatkuvasti tietoa ja tarinoita Saimaasta ja alueesta, jotta voimme sitten kertoa niitä myös teille hyvät asiakkaamme. Jatkossa panostamme edelleen tuotteidemme kehittämiseen, palvelun ja tietotaidon ylläpitämiseen sekä tietysti myös yhteisiin toimiin ainutlaatuisen Saimaan tunnetuksi tekemisessä sekä mm. uhanalaisen Saimaannorpan suojelussa.

Olemme luoneet alueellemme tuotteita ja palveluiden kokonaisuuksia yhdessä kumppaneidemme kanssa, jotta sinä hyvä matkailija, saisit mahdollisimman hyvän ja kattavan kuvan ja kokemuksen upeasta seudustamme. Palveluidemme sekä asiakkaidemme turvallisuus on meille tärkeää. Yrityksemme vene M/S Kuutti on varustettu riittävillä turvavälineillä niin matkustajille kuin omalle väelle. Kipparinne on harrastanut Meripelastusta 30 vuotta joten turvallisuus on siis jo syvällä mielessä aina liikuttaessa vesillä.

Tuotteistamme löytyvät myös Ranturi-venetelineet ja -tarvikkeet, joiden avulla mm. veneiden säilytys omassa rannassa helpottuu.

Tervetuloa  mukaamme seilaamaan Saimaalle!

T: Kippari

M/S Kuutin Kippari Harri Kerkelä
M/S Kuutin Kippari Harri Kerkelä