Risteilyt Saimaalla, Kesä 2022 ei risteillä M/S Kuutin päivityksen vuoksi.

Nauti sinisen Saimaan kauneudesta M/S Kuutin kyydissä!

Risteilyt Saimaalla tilauksesta Mikkelin alueen suosittuihin luontokohteisiin kuten geopark-kohteisiin Astuvansalmen kalliomaalauksille ja Luonterille.  Haluat sitten viettää rentouttavan päivän Saimaalla veneillen perheen kanssa, kaveriporukassa tai työporukalla tai vaikka juhlistaa erityistä tapahtumaa järvimaiseman ympäröimänä – mahdollisuudet on monet! Ryhmäkoko maksimissaan 12 henkilöä.

Astuvan ukon kasvot järveltä käsinMaisemaristeilyt

Valitse joku valmiista reittiehdotuksistamme tai suunnittele ammattitaitoisen, paikallisen kipparimme kanssa juuri sinun ryhmällesi sopiva risteily Saimaalla.

Katso reittiesimerkit ja lisätietoja maisemaristeilyistä.

Risteily Saimaalla auringon laskun aikaanPerhejuhlat ja yksityistilaisuudet

Syntymäpäivät, polttarit, perhejuhlat… Syitä juhlaan on monia! Yhdistä risteilyyn Saimaalla pientä tarjoilua, ohjelmaa tai ruokailu ja nauti erilaisesta juhlatunnelmasta. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä mieleenpainuva tilaisuus seurueellesi!

Saimaan risteilyllä voit nähdä näköalan Neitvuorelta

Fine Dining -risteilyt Saimaalla

Kun haluat yhdistää hyvän ruuan ja ensiluokkaisen järvimaiseman… M/S Kuutti vie sinut ja ryhmäsi keskelle kauneinta luontoa, jossa odottaa ammattikokki ja ravintola-tasoinen ruokailuelämys. Ota yhteyttä ja kysy lisää Fine Dining -risteilyistä.  

Näistä kaikista tuotteista voit ostaa kesäisen lahjakortin, tiedustele rohkeasti vaihtoehtoja, räätälöidään Sinulle juuri sellainen risteily kuin itse haluat.

Varaukset ja tiedustelut +358(0)44 705 1050, info@ssvoy.fi

Luontoelämys vailla vertaa – Saimaalla nähdään!