Maisemaristeily Saimaalla

Maisemaristeily Saimaalla on mainio tilaisuus päästä tutustumaan Saimaan upeisiin maisemiin ja elämykselliseen järviluontoon. Nauti raikkaasta järvituulesta, bongaile sympaattista saimaannorppaa ja anna silmien levätä. Valitse sinua kiinnostava risteily MS Kuutin valmiiden reittiehdotelmien joukosta tai suunnittele kipparin kanssa oma reittisi.

Risteilyaluksemme

Maisemaristeilyllä käytössä oleva Targa-vene M/S Kuutti on 12 paikkainen alus, jossa on istumapaikkoja sisällä ohjaushytissä sekä ulkona, takakannella sekä etukannella.  Rohkeimmat voivat kokea upeat näkymät myös yläohjaamosta. M/S Kuutti on ketterä ja nopea vene, maisemista voidaan nauttia rauhallisesti lipuen, suuremmilla järviosuuksilla mennään reippaammin.

Risteilykohteet

Risteilyaluksemme M/S Kuutti vie sinut ja seurueesi vesiteitse Mikkelin alueen luontokohteisiin, kuten GeoPark kohteisiin Astuvansalmen kalliomaalauksille ja suositulle näköalapaikalle, Neitvuorelle. Voit myös pyytää reittiehdotuksen kokeneelta ja Saimaan vesistön tuntevalta kippariltamme. Alla muutamia suosittuja reittejämme sekä risteilyhinnasto.

astuvapyöreä

Astuvansalmen kalliomaalaukset

neitvuoripyöreä

Maisemaristeily Neitvuorelle

Kolmen kanavan risteily

Risteilyhinnasto ja reittiesimerkit

Maisemaristeily – kesto

Risteily kestää kohteesta ja reitistä riippuen kahdesta tunnista neljään tuntiin. Ihastele sinistä Saimaata kesäpäivän kunniaksi tai metsästä täydellistä auringonlaskua iltaristeilyllä. Mikä olisikaan parempi ympäristö viettää päivä yhdessä, kuin monien mahdollisuuksien ja upeiden maisemien Saimaa!